Το βιβλίο του Λαρίσης Ιγνατίου «ταξιδεύει» στη Σαλαμίνα

  • Dogma
βιβλίο

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στις 12:00 μ.μ. θα παρουσιαστεί στην αίθουσα του Δημαρχείου Σαλαμίνας (Λεωφόρου Κ. Καραμανλή και Αμμοστώχου 1) το νέο βιβλίο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου με τίτλο: «Σαν παραμύθι…»

Το βιβλίο του Σεβασμιωτάτου Λαρίσης Ιγνατίου είναι μια συλλογή άρθρων που είναι εμπνευσμένα κυρίως από το γενέθλιο τόπο του Σεβασμιωτάτου, το νησί της Σαλαμίνας, και τα οποία δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό «Το Τάλαντο», το περιοδικό του Γραφείου Νεότητος της Ι. Μ. Λαρίσης και Τυρνάβου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο π. Αχίλλιος Τσούτσουρας, Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μ. Λαρίσης και Τυρνάβου, ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τομέα Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Προκόπης Μαγιάτης, ο Θεολόγος και Φιλόλογος καθηγητής κ. Γεώργιος Βιλλιώτης, η κ. Κατερίνα Περδικούρη-Δελημήτσου, Δρ. Μηχανικών Η-Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών και ο κ. Χαράλαμπος Στεργιούλης, Δρ. Βυζαντινής Φιλολογίας του Α.Π.Θ. Στην έκδοση του βιβλίου θα αναφερθεί με σύντομη παρέμβαση του ο κ. Νικόλαος Σαμπαζιώτης, υπεύθυνος των εκδόσεων ΔΟΜΗ. Η εκδήλωση θα κλείσει με τον ίδιο τον συγγραφέα του βιβλίου, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο.

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ