«Αγαπώ την πόλη μου»

  • Dogma

«Αγαπώ την πόλη μου»
Πρωτοβουλία καθαρισμού της πόλης από την Τοπική Εκκλησία

 

Με πρωτοβουλία του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου συγκροτείται κίνηση εθελοντών, με στόχο παρεμβάσεις καθαριότητας και ευπρεπισμού δημοσίων χώρων της πόλης του Βόλου και σύνθημα «Αγαπώ την πόλη μου». Η κίνηση, που οργανώνεται από τον Α.Σ. «ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ», αποσκοπεί, επίσης, στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, που αποτελούν βασικό παράγοντα πολιτισμού και υγιούς κοινωνικής συνύπαρξης.

 

Ως πρώτη δράση επιλέχθηκε ο καθαρισμός του παραλιακού μετώπου, με επίκεντρο το Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας Τρύπας στη Γορίτσα, όπου την Κυριακή 14/10 θα ιερουργήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος και θα ομιλήσει για αυτή τη νέα πρωτοβουλία. Αμέσως μετά, τρεις ομάδες εθελοντών θα προχωρήσουν προς τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου Ελένης Βόλου, προς το εργοστάσιο ΑΓΕΤ  Ηρακλής και προς τον λόφο της Γορίτσας.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου

 

 

 

 

 

 

 

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία [Δελτία Τύπου] αναμεταδίδονται ως έχουν χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική μας ομάδα. Εαν ενδεχομένως υπάρξει ρεπορτάζ με βάση τα δελτία αυτά, δημοσιεύεται στην σχετική κατηγορία. 

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ