Ο Αυστραλίας Μακάριος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στο Σύδνεϋ

  • Dogma
αυστραλίας

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στο Σύδνεϋ επισκέφθηκε την Τρίτη, 9 Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος.

Ο Σεβασμιώτατος Αυστραλίας έτυχε εγκάρδιας υποδοχής από τον Γενικό Πρόξενο κ. Ιωάννη Μαλλικούρτη και τους συνεργάτες του, με τους οποίους αντάλλαξε θερμές προσωπικές ευχές για το νέο έτος 2024.

Στη συνέχεια, ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα του Γενικού Προξενείου, ευχόμενος ο Θεός να χαρίζει υγεία και δύναμη σε όλο το προσωπικό του, προκειμένου να συνεχίσει να εκπληρώνει την αποστολή του με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Μακάριος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στενή και αγαστή συνεργασία του Γενικού Προξενείου με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, επ’ ωφελεία του Ελληνισμού της Νέας Νοτίου Ουαλίας.

Αμφότερες οι πλευρές τόνισαν την πρόθεσή τους να συνεχίσουν και το 2024 να πορεύονται με πνεύμα συνεργασίας και ενότητας, ενόψει, μάλιστα, και των εορτασμών για την εκατονταετηρίδα της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας στην πέμπτη ήπειρο.

TOP NEWS