Πάπας: Είπα στον Κύριο “σταμάτησε την επιδημία με το χέρι σου”

  • Dogma
σήμερα

Να σταματήσει την εξάπλωση του κορονοϊού ζήτησε ο Πάπας από τον Θεό. Το αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στη La Repubblica!

«Ζήτησα από Κύριο να σταματήσει την επιδημία. Κύριε, σταμάτησέ την με το χέρι σου, προσευχήθηκα γι’ αυτό» αποκαλύπτει ο Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος πήγε και προσευχήθηκε σε δυο εκκλησίες της Ρώμης.

«Πρέπει να ανακαλύψουμε και πάλι τις μικρές πράξεις, την προσοχή προς όποιον είναι κοντά μας», προσθέτει ο Φραγκίσκος, σύμφωνα με τον οποίο «πρέπει να καταλάβουμε ότι μέσα στα μικρά πράγματα βρίσκεται ο θησαυρός μας».

«Πρόκειται για μικρές πράξεις, οι οποίες κάποιες φορές χάνονται στην ανώνυμη καθημερινότητα: ένα τηλεφώνημα, ένα πιάτο ζεστό φαί, ένα χάδι», εξηγεί.

Ο Πάπας ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσοκόμους που αυτές τις δύσκολες ώρες βοηθούν τους συνανθρώπους τους και ζήτησε από όλους «να στηρίξουν με κάθε τρόπο όσους πενθούν λόγω της απώλειας αγαπημένων τους προσώπων».

Ο Αργεντινός ποντίφικας, τέλος, ζητά από όσους δεν πιστεύουν στον Θεό «να πιστέψουν στην αγάπη των ανθρώπων που τους περιστοιχίζουν, ώστε με τον τρόπο αυτό να καταφέρουν να βρουν ελπίδα».

Πηγή: www.newsit.gr

TOP NEWS