Πρώτη Διάλεξη 2ου Κύκλου Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου

  • Dogma

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου η πρώτη Διάλεξη του 2ου Κύκλου Διαλέξεων του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου στο Μέγα Συνοδικό της Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

 

Το Σαλαμίνιο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Αμμοχώστου λειτούργησε για πρώτη φορά πέρσι στη Μητρόπολη Κωνσταντίας με πρωτοβουλία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου και σημείωσε τεράστια επιτυχία με μεγάλη συμμετοχή των ανθρώπων της ευρύτερης περιοχής της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου. Έτσι οι Διαλέξεις θα συνεχιστούν και κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.

Στην πρώτη αυτή Διάλεξη για το νέο ακαδημαϊκό έτος ομιλητής ήταν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Ελλογιμότατος Καθηγητής Φυσικής κ. Κωνσταντίνος Χριστοφορίδης με θέμα: «Για το μέλλον του μέλλοντος». Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 300.  

{gallery}6{/gallery}

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία [Δελτία Τύπου] αναμεταδίδονται ως έχουν χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική μας ομάδα. Εαν ενδεχομένως υπάρξει ρεπορτάζ με βάση τα δελτία αυτά, δημοσιεύεται στην σχετική κατηγορία. 

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ