Συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη του τέως Κιτίου – Ξέσπασε η 57χρονη – «Να ζητήσει συγνώμη από όλες»

  • Dogma
κιτίου

Με την αντεξέταση της 57χρονης παραπονούμενης συνεχίστηκε η πολύκροτη δίκη του τέως Κιτίου που κατηγορείται για άσεμνη επίθεση εναντίον της στο γραφείο του το 1981.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Μιχάλης Πικής, επιχείρησε να αμφισβητήσει όσα είπε η μάρτυρας και να πλήξει την αξιοπιστία της αναφερόμενος στις ώρες, τις ημερομηνίες και τα γεγονότα που ανέφερε.

Η μάρτυρας ανέφερε ότι ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο και λέει την αλήθεια. «Θα μπορούσα να ορκιστώ όπου θέλετε ακόμη και στον Εσταυρωμένο», ανέφερε χαρακτηριστικά. Σε άλλο σημείο ανέφερε , «για μένα είναι ψιλά γράμματα αυτά. Την ουσία του τι συνέβη την ακούσατε χτες». Σε κάποια στιγμή όταν η μάρτυρας αναφερόταν στις συναντήσεις με τον τέως Κιτίου ο ίδιος αντέδρασε έντονα λέγοντας στο συνήγορο του «δεν ισχύουν αυτά που λέει», με τον συνήγορο του να του ζητά να μην παρεμβαίνει.

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Σεπτεμβρίου 2021, ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου Χρυσόστομος δήλωσε μη παραδοχή στην κατηγορία της άσεμνης επίθεσης κατά της γυναίκας, η οποία τον Νοέμβριο του 1981 που φέρεται να διαπράχθηκε το αδίκημα, ήταν ανήλικη.

Πηγή: Με πληροφορίες από philenews.com και reporter.com.cy

TOP NEWS