Θετικός στον κορονοϊό και ο Μητροπολίτης Ικονίου Θεόληπτος

  • Dogma
ικονίου

 Ο Μητροπολίτης Ικονίου Θεόληπτος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και αναρρώνει στην οικία του στα Θεραπειά της Κωνσταντινούπολης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μητροπολίτης Ικονίου Θεόληπτος είναι πλήρως εμβολιασμένος συμπεριλαμβανομένης και της τρίτης δόσης του εμβολίου της Pfizer.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του «Ε.Κ.» με τον επιφανή ιεράρχη του Φαναρίου και στενό συνεργάτη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, επιβεβαίωσε την πληροφορία του «Ε.Κ.», λέγοντας πως «ναι αληθεύει ότι βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό την περασμένη Πέμπτη» και συμπλήρωσε «δόξα τω Θεώ είμαι καλά, έχω πολύ ήπια συμπτώματα, συγκεκριμένα ένα ελαφρύ συνάχι και παραμένω σε απομόνωση στην οικία μου».  Ο Μητροπολίτης Θεόληπτος είπε πως «έχω κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου πράγμα το οποίο βοήθησε πολύ στην ήπια μόλυνση του κορωνοϊού, όπως με διαβεβαίωσε ο γιατρός μου».

Είπε ακόμα πως «στενοχωριέμαι που αυτό συνέβη τούτες τις Αγιες Μέρες και δεν θα μπορέσω να ιερουργήσω και να συμμετάσχω στις Ιερές Ακολουθίες του Δωδεκαημέρου».

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

Φωτογραφία αρχείου: Οικουμενικό Πατριαρχείο – Νίκος Παπαχρήστου

TOP NEWS