Το νέο δήμαρχο Αγίας Αικατερίνης Σινά συνεχάρησαν οι μοναχοί της Μονής

  • Dogma
σινά

Τα συγχαρητήριά τους στον νέο δήμαρχο της πόλης της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, στρατηγό ε.α. Τάρεκ Ανάνι, μετέφεραν οι μοναχοί της Ιεράς Μονής στην ορεινή αυτή περιοχή της Αιγύπτου.

Εκπροσωπώντας τον αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθούς, κ.κ. Δαμιανό, αντιπροσωπεία της μοναστικής αδελφότητας, με επικεφαλής τον Δικαίο της Μονής π. Συμεών, τον Σκευοφύλακα π. Μιχαήλ και τον Οικονόμο π. Εφραίμ, μετέφεραν τις ευχές της ελληνορθόδοξης Ιεράς Μονής, από την οποία έχει το όνομά της όλη η περιοχή, για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Παράλληλα, παρουσία και του συμβούλου της Ιεράς Μονής Αντώνη Καζαμία, εξέφρασαν τη μεγάλη τους ικανοποίηση για το ενδιαφέρον της αιγυπτιακής κυβέρνησης που συνεχώς αναβαθμίζει την όλη περιοχή με σημαντικά έργα, όπως είναι η επέκταση του αεροδρομίου της μικρής αυτής πόλης, που έχει συνδέσει άρρηκτα την ιστορία της με το μοναστήρι της Αλεξανδρινής Αγίας Αικατερίνης στο Σινά.

Από την πλευρά του, ο νέος δήμαρχος κ. Ανάνι ευχαρίστησε για την τιμή και τόνισε ότι θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Ιεράς Μονής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ν. Κάτσικας

TOP NEWS