Ενημέρωση για τα νέα προγράμματα του Ι.Π.Ε. στην Ξάνθη

  • ΔΟΓΜΑ

Ο Αναπληρωτής του Ι.Π.Ε. Αρχιμ. Θεολόγος Αλεξανδράκης πραγματοποίησε, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης, τρεις ενημερωτικές συναντήσεις κατά σειράν με τους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως, με εκπαιδευτικούς, καθώς και με λαϊκά στελέχη του φιλανθρωπικού και νεανικού έργου της τοπικής Εκκλησιας της Ξάνθης, στους οποίους παρουσίασε τα νέα προγράμματα επιμόρφωσης.

Την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης επισκέφθηκε τη περασμένη Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Αλεξανδράκης , Αναπληρωτής Διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. 

Ο Αναπληρωτής του Ι.Π.Ε. Αρχιμ. Θεολόγος Αλεξανδράκης πραγματοποίησε, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης, τρεις ενημερωτικές συναντήσεις κατά σειράν με τους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως, με εκπαιδευτικούς, καθώς και με λαϊκά στελέχη του φιλανθρωπικού και νεανικού έργου της τοπικής Εκκλησιας της Ξάνθης, στους οποίους παρουσίασε τα νέα προγράμματα επιμόρφωσης. Με σαφήνεια και γλαφυρότητα ανέπτυξε τις νέες δράσεις, κερδίζοντας το ενδιαφέρον των ακροατών.

Η Ιερά Μητρόπολη θα προχωρήσει στην διεξαγωγή νέων επιμορφωτικών προγραμμάτων καθ’ όλη τη διετία 2022 και 2023.

 

 

 

 

 

TOP NEWS