Ι.Μ. Θηβών και Λεβαδείας: Η Εορτή των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος

  • ΔΟΓΜΑ

Ο Σεβασμιώτατος παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε στο Παρεκκλήσιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς, με τη συμμετοχή Αξιωματικών και Πυροσβεστών της Υπηρεσίας.

Τους προστάτες τους Αγίους Τρείς Παίδες τίμησε το Σώμα της Πυροσβεστικής στη Λιβαδειά και τη Θήβα την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, με τη συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη κ. Γεωργίου. Ο Σεβασμιώτατος παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε στο Παρεκκλήσιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς, με τη συμμετοχή Αξιωματικών και Πυροσβεστών της Υπηρεσίας.

Ο Σεβασμιώτατος στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και τέλεσε Μνημόσυνο για τους πεσόντες Πυροσβέστες κατά την εκτέλεση του καθήκοντος. Ο Σεβ. μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος ευχήθηκε σε όλους Χρόνια πολλά και οι Άγιοι Τρείς Παίδες να τους προστατεύουν, ενώ ο Διοικητής πρόσφερε μια τιμητική πλακέτα στον Σεβασμιώτατο εκ μέρους όλου του προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μετέβη στη Θήβα, όπου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου χοροστάτησε στη Δοξολογία για τους Προστάτες της Πυροσβεστικής και τέλεσε αρτοκλασία με την συμμετοχή Αξιωματικών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θήβας. Ο Ποιμενάρχης αναφέρθηκε εν συντομία στο βίο των Τριών Παίδων και ευχήθηκε στους Πυροσβέστες Χρόνια πολλά, υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο τους.

TOP NEWS