Ιερατικές Συνάξεις στη Μητρόπολη Βεροίας

  • ΔΟΓΜΑ

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να τηρηθούν οι κανόνες ασφαλείας πραγματοποιήθηκαν συνάξεις, τη Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, το πρωί στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Οι μηνιαίες Ιερατικές Συνάξεις της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, το πρωί στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου της πόλεως και το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να τηρηθούν οι κανόνες ασφαλείας.

Στην αρχή των συνάξεων ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας μίλησε στους Ιερείς για θέματα υπηρεσιακής φύσεως.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων μίλησε στους ιερείς για το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας ενόψει της επικείμενης εορτής των Χριστουγέννων, αναφέροντας βιώματα των συγχρόνων Αγίων της Εκκλησίας, ενώ δεν παρέλειψε να συστήσει για ακόμη μία φορά την πιστή τήρηση των μέτρων προφύλαξης για την προστασία της δημόσιας υγείας και των οδηγιών τόσο των αρμοδίων φορέων όσο και της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

 

TOP NEWS