Μητροπολίτης Φθιώτιδος – Ευλογία Βασιλόπιτας Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδος

  • ΔΟΓΜΑ

Την Βασιλόπιτα του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδος ευλόγησε τη Κυριακή 9 Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης της Φθιώτιδος κ. Συμεών, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο, αμέσως μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Μώλου.

Η τελετή κοπής της Βασιλόπιτας έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, με την τήρηση όλων των προβλεπομένων υγειονομικών μέτρων, παρουσία του Περιφερειάρχου Στερεάς Ελλάδος κ. Φάνη Σπανού, του νεοκλεγέντος Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ηλία Σανίδα, των επικεφαλής των Παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου και όλων των μελών του σώματος.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει υγεία, δύναμη και αισιοδοξία σε όλους, στέλνοντας για ακόμη μία φορά ένα μήνυμα ενότητος και συνεργασίας, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά:

«Σας ευχαριστώ για την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία μας και ευελπιστώ ότι η τοπική μας Εκκλησία θα συνεχίσει να σας έχει κοντά της σε όλη την διακονία της προς όφελος του λαού μας».

 

TOP NEWS