Σχολή Γονέων: «Στην προσμονή των Χριστουγέννων!» – Βίντεο

  • Dogma
σχολή

Αυτή την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021, στις 6.00 μ.μ., αντί ομιλίας, στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, θα αναμεταδοθεί σε επανάληψη η εκπομπή “Αρχονταρίκι” με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιο, με τίτλο: “Στην προσμονή των Χριστουγέννων” και καλεσμένους: την κ. Πηνελόπη Μωραΐτου και τον κ. Κωνσταντίνο Γανωτή, που προβλήθηκε από την ΕΤ1 στις 20-12-2009.

Έναν καινούργιο θεσμό εγκαινίασε η Μητρόπολη Δημητριάδος  μέσα στην περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού. Πρόκειται για τη Διαδικτυακή Σχολή Νέων Γονέων και Συζύγων που πραγματοποιείται την δεύτερη Κυριακή κάθε μήνα, στις 6.00 το απόγευμα, με θεματική σχετική με τα σύγχρονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι γονείς και οι σύζυγοι.

Τις μηνιαίες συναντήσεις της Διαδικτυακής Σχολής Γονέων της Τοπικής μας Εκκλησίας θα έχουν τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσουν διαδικτυακά νέοι σύζυγοι και γονείς σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο.

Η πρώτη συνάντηση της Διαδικτυακής Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, με κεντρικό ομιλητή τον π. Ευάγγελο Παπανικολάου, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Η οικογένεια μέσα στη δίνη της πανδημίας του κορωνοϊού». Ολόκληρη η διάλεξη, αναρτήθηκε στο διαδικτυακό κανάλι της Ιεράς μας Μητροπόλεως στο youtube.

TOP NEWS