Κοντά στα παιδιά ο Μητροπολίτης Χαλκίδος

  • Dogma
μητροπολίτης χαλκίδος

Στο 26ο Δημοτικό Σχολείο, στο 17ο Νηπιαγωγείο, αλλά και στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του 2ου Λυκείου βρέθηκε ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος

Την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε αρχιά τους μαθητές του  26ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδος, όπου συζήτησε με τον Διευθυντή, τους δασκάλους, αλλά και μέλη του Συλλόγου Γονέων για πνευματικά ζητήματα και θέματα καθημερινών αντιξοοτήτων εντός και εκτός σχολείου.

Αργότερα συνάντησε τους μικρούς μαθητές, οι οποίοι του επεφύλασσαν θερμότατη υποδοχή. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά για το  μεγάλο και σημαντικό γεγονός της γέννησης του Χριστού και τη σημασία του για τους ανθρώπους. Στο τέλος, οι μαθητές είπαν τα κάλαντα και άλλα επίκαιρα τραγούδια στο Σεβασμιώτατο και αυτός, ως αντιπροσφορά ευλογίας, διένειμε σε όλους αναμνηστικές ευλογίες.

Αμέσως μετά, ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος μετέβη στο 17ο Νηπιαγωγείο Χαλκίδος, όπου ευχήθηκε εόρτια στα μικρά παιδιά και κατόπιν μετέβη στο 2ο Λύκειο Χαλκίδος, με σκοπό να επισκεφθεί το Χριστουγεννιάτικο Bazaar και να ενισχύσει ηθικά και υλικά, την προσπάθεια των μαθητών του Σχολείου

Οι επισκέψεις του στα Σχολεία, έκλεισαν με την παρουσία του στο 21ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδος, όπου είχε όμορφη επικοινωνία με το διδακτικό προσωπικό, όλους τους μαθητές, οι οποίοι του έψαλλαν τα κάλαντα και άλλα εορταστικά τραγούδια και, αμέσως μετά, ο Σεβασμιώτατος, τους μίλησε και συζήτησε μαζί τους. Πριν αναχωρήσει από το Σχολείο ο Σεβασμιώτατος, έκδηλα ενθουσιασμένος, προσέφερε σε όλους αναμνηστικές ευλογίες.

TOP NEWS