ΠΥΛΩΡΟΣ: Ο Αρχιεπίσκοπος και οι βοηθοί του Επίσκοποι

  • Δόγμα

Μαθαίνω για «καραμπόλες», γραμματείς β΄ θα προαχθούν σε γραμματείς α΄ – ονόματα δε λέμε – γραμματείς α΄ θα αναβαθμιστούν σε αρχιγραμματείς, αρχιγραμματείς θα ντυθούν αρχιερατικό σάκο, πρωτοσύγκελλοι θα λάβουν ποιμαντική ράβδο  και τελειωμό δεν έχει.

Στην προσεχή συνεδρία της Ιεραρχίας του Οκτωβρίου, πέραν της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη τριών νέων μητροπολιτών που θα καλύψουν τις θέσεις Θεσσαλονίκης, Παραμυθίας, Φλωρίνης, ο Αρχιεπίσκοπος προτίθεται να προβεί και στην ανάδειΞη από επτά έως εννέα βοηθών Επισκόπων, που θα συνδράμουν το όλο ποιμαντικό και λατρευτικό πρόγραμμα της Αρχιεπισκοπής.

Υπάρχουν ανάγκες; Ναι, αναμφισβήτητα, ναι. Όμως δεν είναι πρωτεύοντα αυτά τα ζητήματα. Μαθαίνω για «καραμπόλες»,  γραμματείς β΄ θα προαχθούν σε γραμματείς α΄ – ονόματα δε λέμε – γραμματείς α΄ θα αναβαθμιστούν σε αρχιγραμματείς, αρχιγραμματείς θα ντυθούν αρχιερατικό σάκο, πρωτοσύγκελλοι θα λάβουν ποιμαντική ράβδο  και τελειωμό δεν έχει…

Αλήθεια, άγιε πρώτε των Αθηνών, ευρέθη χρόνος και καιρός, ώστε πέραν των πραγματικὠν αναγκών του χριστεπωνὐμου πληρώματος, θυμηθείτε Τέμπη, πρόσφατες πυρκαγιές, πλημμύρες, ώστε να ασχολείται κανείς και με άλλα ζητήματα και, μάλιστα, ωσάν και αυτά της εκλογής βοηθών Επισκόπων και των προ και μετά ζυμώσεων που οι εκλογές αυτών επιφέρουν;

Εκτός, και αν βιάζεται η Αρχιεπισκοπή να συνδράμει και με νέους βοηθούς Επισκόπους την ολη παρουσία των φιλανθρωπικών δομών Της στις πλημμυρισμένες περιοχές!

Λέτε; Δεν αποκλείεται! Για να δούμε…!

Με εκτίμηση

Ο ΠΥΛΩΡΟΣ

Διαβάστε ακόμη: 

TOP NEWS