Η Αποστολή στηρίζει τους μαθητές

  • Dogma
Αποστολή

Ξεκινούν και φέτος από την «Αποστολή»  πολύπλευρα υποστηρικτικά  προγράμματα για τους μαθητές. Αρωγός στην πνευματική καλλιέργεια των μαθητών και στην υποστήριξη των αναγκών τους τάσσεται και φέτος η «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών εν’  όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Με τη μέριμνα του  Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός Αποστολή προχώρησε στην παράδοση  ειδικών προπληρωμένων καρτών για αγορά των σχολικών ειδών αξίας 40 ευρώ  σε 1150 μαθητές μέλη πολυτέκνων οικογενειών  με πολύ χαμηλό εισόδημα. «Ο Αρχιεπίσκοπος  με την  «Αποστολή» πιστεύουν ότι η μεγαλύτερη επένδυση της χώρας μας, που ταλανίζεται από μια βαθιά πολύπλευρη κρίση, είναι η ποιοτική εκπαίδευση και η συνολική μόρφωση των παιδιών», ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος  Δήμτσας μιλώντας στους γονείς και τους μαθητές. « Η Εκκλησία με τον Φιλανθρωπικό της Οργανισμό, προσέθεσε, και φέτος υποστηρίζει τα παιδιά δίνοντας τους, με πολύπλευρα υποστηρικτικά  προγράμματα, τη δυνατότητα να αποκτήσουν εφόδια, παιδεία και γνώση. Στο σχολείο προετοιμάζεται η αυριανή μας πατρίδα, φωτεινότερη, με επίγνωση της ιστορίας και των αξιών της παραδόσεώς μας και αυτό το έργο η Εκκλησία το βοηθά με όλες τις δυνάμεις της».

unnamed unnamed-1
Τέλος ο κ. Δήμτσας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο και τις οργανώσεις: IOCC, John L. Santikos and San Antonio Area Foundation, The Hellenic Initiative(THI) καθώς και σε πλήθος ιδιωτών της Αμερικής που και φέτος χρηματοδοτούν το έργο της «Αποστολής». Οι πολύτεκνες οικογένειες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα  είναι μέλη της ΕΠΑ (Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών), της ΠΕΦΙΠ (Πανελλήνια Ένωση Φίλων Πολυτέκνων), της ΠΑΜΠΕΙΡΑΪΚΗΣ αλλά και πολυμελείς οικογένειες που εξυπηρετούνται από τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της «Αποστολής» στον Ταύρο, στη Καλλιθέα και στο Ν. Ηράκλειο. Τις επόμενες ημέρες ξεκινά από την «Αποστολή» και φέτος  η διανομή πακέτων τροφίμων σε χιλιάδες μαθητές  και σχολικών ειδών, η λειτουργία Κέντρων Φροντίδας και Απασχόλησης παιδιού, τα κοινωνικά φροντιστήρια και των παιδικών σταθμών.

TOP NEWS