Δέματα Αγάπης σε 109 οικογένειες στη Νέα Ιωνία

  • Dogma
Νέα Ιωνία

Στον Ιερό Ναό του Αγ. Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας, ολοκληρώθηκε επιτυχώς, σήμερα Δευτέρα 19/12/2016, παράδοση τροφίμων μέσω του Προγράμματος Παροχής Τροφίμων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας.

Στην παράδοση διανεμήθηκαν 118 πακέτα ξηρών τροφίμων καθώς και κατεψυγμένων προϊόντων, σε 109 αναξιοπαθούντες οικογένειες στη Νέα Ιωνία. Η Αποστολή, παρείχε ξηρά, νωπά και κατεψυγμένα τρόφιμα σε επωφελούμενους της Ι.Μ. Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας, που αδυνατούν να καλύψουν τις διατροφικές ανάγκες της οικογένειάς τους και ζουν στα όρια της φτώχειας. Ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας & Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ υπογράμμισε ότι: «Προτεραιότητά μας είναι η ανακούφιση των εμπερίστατων αδερφών μας, ιδιαίτερα τις ημέρες των Χριστουγέννων, όπου η Εκκλησία μας, γιορτάζει την γέννηση του Σωτήρος μας. Κανένα σπίτι, τις ημέρες αυτές, δεν πρέπει να μείνει χωρίς φαγητό, χωρίς αγάπη και στήριξη. Καλά Χριστούγεννα & Ευλογημένα!».

unnamed-1

Ο Γενικός Διευθυντής της Αποστολής κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, τόνισε: «Η Αποστολή σε συνεργασία με την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας, στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων που δεν καταφέρνουν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους. Σήμερα, μπορέσαμε να συνδράμουμε στο εορταστικό τραπέζι 109 οικογενειών. Εύχομαι το νέο έτος να φέρει χαμόγελα σε όλους! Χρόνια Πολλά!».

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ