Δοξολογία για το Πυροσβεστικό Σώμα στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

  • Dogma
αλεξανδρουπόλεως

Την Κυριακή των Προπατόρων 17 Δεκεμβρίου 2017, η Εκκλησία μας εόρτασε την μνήμη των Αγίων Τριών Παίδων των εν τη καμίνω βληθέντων οι οποίοι είναι οι Προστάτες Άγιοι του Πυροσβεστικού Σώματος της Πατρίδος μας.

Το πρωί της Κυριακής τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε η επίσημη Δοξολογία και αρτοκλασία για τους προστάτες του Πυροσβεστικού Σώματος Αγίους εν καμίνω Τρείς Παίδες.

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως  απευθυνόμενος στον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρουπόλεως κ. Κούκουρα και τους υπ’ αυτόν αξιωματικούς του Σώματος ευχήθηκε ο Θεός να τους ευλογεί και να τους προστατεύει στο επικίνδυνο έργο της πυρόσβεσης ιδίως κατά τους θερινούς μήνες, αλλά και των πλημμύρων κατά τους χειμερινούς μήνες. Τόνισε δε πως το λειτούργημά τους απολαμβάνει της εκτιμήσεως της κοινωνίας καθώς η Πυροσβεστική Υπηρεσία αντιδρά άμεσα σε καταστροφές που πλήττουν διάφορες περιοχές της πατρίδος μας.

αλεξανδρουπόλεως IMG_20171217_103148 IMG_20171217_100856

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ