Εκστρατεία ενημέρωσης για το ALZHEIMER από την «Αποστολή»

  • Dogma
αποστολή

Δωρεάν τεστ μνήμης και ενημερωτική ομιλία για την άνοια θα πραγμαοποιηθεί στη Λάρισα από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και την εταιρεία ΜΕΓΑ, στην αίθουσα Ξενοδοχείου “Divani Palace Larissa”.

Με την ευλογία και την προτροπή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου του Β΄ ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υλοποιεί Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για το Alzheimer. Επισκέπτεται ακριτικές περιοχές και μεγάλες πόλεις της πατρίδας μας με στόχο την ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας, σε συνεργασία με τις κατά τόπους Ιερές Μητροπόλεις και τους Τοπικούς Άρχοντες.

Το διήμερο 4 & 5 Νοεμβρίου 2016 η δράση θα βρεθεί στη Λάρισα , όπου θα χορηγηθούν δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών από το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου – Πρότυπη Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», ενώ θα δοθεί ενημερωτική ομιλία σε σχέση με τη νόσο Alzheimer.

Το πρόγραμμα της δράσης έχει ως κάτωθι:

Παρασκευή 04 Νοεμβρίου 2016

19:30 – 21:00 Ενημερωτική Ομιλία για την νόσο Alzheimer
Χώρος Διεξαγωγής: Αίθουσα Ξενοδοχείου “Divani Palace Larissa”

Ομιλητές / Θέμα:

Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου, Διευθύντρια Μονάδας «Παρουσίαση Καρέλλειου – Πρότυπης Μονάδας Alzheimer και των δράσεων αυτής»

Ηλιάνα Χρυσικάκου, Ψυχολόγος «Λειτουργία της μνήμης και άνοια»

Αθανάσιος Κοντογιάννης, Κοινωνικός Λειτουργός «Υποστήριξη φροντιστών ατόμων με άνοια»

Σάββατο 05 Νοεμβρίου 2016

09:00 – 14:00 Δωρεάν Τεστ Μνήμης (για άτομα άνω των 60 ετών)

TOP NEWS