Ιερατική Σύναξη Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος

  • Dogma
θεσσαλιώτιδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος, την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, προήδρευσε της Ιερατικής Συνάξεως, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Προσκεκλημένος ομιλητής της Ιερατικής Συνάξεως ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Δαμασκηνός Κιαμέτης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Ποιμαντική αντιμετώπιση του φόβου και της απειλής».

Πραγματοποιήθηκαν δύο συνεδρίες:

Η πρώτη το πρωί, στην οποία συμμετείχαν οι Ιερείς των Αρχιερατικών Περιφερειών Αργιθέας, Βραγκιανών, Καλλιθήρου, Κέδρου, Λεονταρίου, Μουζακίου, Πετρίλου, Φαναρίου και Φαρσάλων.

Η δεύτερη το απόγευμα, στην οποία συμμετείχαν οι Ιερείς των Αρχιερατικών Περιφερειών Καρδίτσης, Αγναντερού, Ιτέας, Μητροπόλεως, Παλαμά και Σοφάδων.

Παράλληλα, τον λόγο πήραν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, ο οποίος ομίλησε για διοικητικά θέματα και ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Στάμος, Αρχιερατικός Επίτροπος Καρδίτσης, ο οποίος ενημέρωσε του Ιερείς για το νέο πρόγραμμα Επιμορφωτικών Σεμιναρίων, το οποίο θα πραγματοποιήσει η Ιεράς μας Μητρόπολη σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στο τέλος της κάθε συνεδρίας απονεμήθηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Τιμόθεο οι Βεβαιώσεις στους κληρικούς, οι οποίοι συμμετείχαν στο προηγούμενο Επιμορφωτικό Σεμινάριο.

1 Custom

2 Custom

IMG 17cfe0d8ea953ed5382cdf5d18a3612f V Custom

IMG 063bacd3686963a67419ec7bcc3f6b2a V Custom

3 Custom

4 Custom

5 Custom

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ