Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως: Αγιασμός Ομάδος Εθελοντριών «Η Αγία Ολυμπιάδα».

  • Dogma
αγιασμός

Το πρωί της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου τελέσθηκε  ο αγιασμός της νέας περιόδου των συναντήσεων της Ομάδος Εθελοντριών Κυριών «Η Αγία Ολυμπιάδα» της Μητροπόλεώς Αλεξανδρουπόλεως.

Ο αγιασμός της Ομάδος Εθελοντριών Κυριών «Η Αγία Ολυμπιάδα» της Μητροπόλεώς Αλεξανδρουπόλεως, τελέστηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ανθιμείου Πολιτιστικού Κέντρου

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος παρόντων 100 και πλέον κυριών στις οποίες ευχήθηκε καλή αρχή στις δραστηριότητες της ομάδος κατά την νέα χρονιά.

Η Ομάδα Εθελοντριών Κυριών «Η Αγία Ολυμπιάδα» δραστηριοποιείται στην πνευματική υποστήριξη και την ψυχολογική συμπαράσταση κοινωνικά ευπαθών ομάδων συνανθρώπων μας, των τροφίμων των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, των δομών ψυχικής υγείας, εθελοντική εργασία στο συσσίτιο των απόρων της Μητροπόλεως, στήριξη των ειδικών σχολείων, του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης, των κατοίκων απομακρυσμένων ενοριών και μοναχικών συμπολιτών μας.

Η ομάδα προσκαλεί ειδικούς επιστήμονες προκειμένου να ενημερωθούν οι κυρίες σε θέματα που στοχεύουν στην ψυχοκοινωνική ενδυνάμωσή τους, αλλά και για τους τρόπους και μεθόδους προσέγγισης των ομάδων που στηρίζουν. Διοργανώνει, επίσης, εορταστικές, κοινωνικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

IMG_20171106_103428 IMG_20171106_103415

TOP NEWS