Ο Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Κλιματική Αλλαγή

  • Dogma
θεσσαλιώτιδος

Στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Κλιματική Αλλαγή παρευρέθη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος το εσπέρας της Παρασκευής 9 Ιουνίου 2017.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την ΠΕΔ Θεσσαλίας με συνδιοργανωτές του συνεδρίου το ΤΕΕ – Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας , το ΤΕΕ – Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας, το ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδος και η ΕΘΕΜ (Εταιρεία Θεσσαλικών Μελετών).

Στην προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος τόνισε: ο άνθρωπος, η κορωνίδα της δημιουργίας, πλάστηκε από τον Δημιουργό του να προσέχει και να αγαπά τον κόσμο, αυτό το δημιουργικό κόσμημα. Ο ίδιος όμως άρχισε να το καταστρέφει, προκαλώντας έτσι και την αυτοκαταστροφή του. Συγχαίρω όλους γι’ αυτήν την πρωτοβουλία. Είναι σημαντική η ενημέρωσή μας πάνω σε αυτό το θέμα, ώστε να λάβουμε μέτρα για να προλάβουμε τις όποιες δυσάρεστες συνέπειες.

Επίσης, ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον Ακαδημαϊκό κ. Χρήστο Ζερεφό, καθηγητή Φυσικής της Ατμόσφαιρας, επόπτη του Κέντρου Έρευνας Φυσικής της Ατμόσφαιρας και Κλιματολογίας της Ακαδημίας Αθηνών.

SAM_5460_Custom SAM_5464_Custom

TOP NEWS