Παράκληση στην Παναγία την Παρηγορήτρια για τις Πανελλαδικές

  • Δόγμα

Η Παναγία η Παρηγορήτρια στο πλευρό της μαθητιώσας νεολαίας

Με αφορμή την αγάπη και μέριμνα προς τη μαθητιώσα νεολαία, ο Ι. Ναός  Αγίου Δημητρίου Βύρωνος, όπου φυλάσσεται η θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας της Παρηγορητρίας, εξέδωσε Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνειτους μαθητές ότι καθημερινά θα προσεύχεται γι᾿αυτούς κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας.

Διαβάστε την Ανακοίνωση που ακολουθεί:

Η μέριμνα και η συναντίληψή μας προς την μαθητιώσα νεολαίαείναι συνεχής και αδιάκοπη, ειδικά την περίοδο αυτή κατά την οποία θα διεξαχθούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022.

Για το λόγο αυτό , από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων, στις Θείες Λειτουργίες, που θα τελούνται καθημερινά στον Ιερό Ναό μας, θα μνημονεύοντα τα ονόματα των υποψηφίων φοιτητών προς ενδυνάμωση και φωτισμό αλλά και επιτυχία στη δοκιμασία την οποία καλούνται να συμμετάσχουν.

Ιδιαιτέρως τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 και ώρα 7:00 το απόγευμα στην Ιερά Παράκληση που θα τελεστεί ενώπιον της Θαυματουργού Ιεράς Μυροβλυζούσης Εικόνος της Παναγίας της Παρηγορητρίας της Δακρυρροούσης, η οποία θα είναι αφιερωμένη σε όλους τους Υποψηφίους, θα μνημονευθούν όλα τα ονόματα των Υποψηφίων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022.

Διαβάστε ακόμη:

 Συνεχίζεται η δακρυρροή της Παναγίας της Παρηγορήτριας – Ο προϊστάμενος του Ναού, Αρχιμ. Χριστόδουλος, αποκλειστικά στο dogma.gr – Η Παναγία δεν έχει ανάγκη διαφήμισης – BINTEO | Dogma

TOP NEWS