Την Ίδρυση Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδος στηρίζει η Μητρόπολη Φθιώτιδος

  • Dogma
πανεπιστημίου

Παρουσία όλων των φορέων και των αρχών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της οδού Αινιάνων στην Λαμία,   το πρωί της Τετάρτης 20 Ιουνίου, η επίσημη παρουσίαση της μελέτης του  Καθηγητού κ. Ιωάννου Πανούση για την  Ίδρυση του Δελφικού Πανεπιστημίου με έδρα την Στερεά Ελλάδα.

Προσκεκλημένος του  Προέδρου της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδος κ. Λουκά Υπερήφανου, δια να συμμετάσχει στις εργασίες της Ημερίδος ήταν και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, ο οποίος και παρέστη συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Νεόφυτο Ραφαηλίδη , Δρ. Θεολογίας.

Ο Σεβασμιώτατος στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, συνεχάρη τον Καθηγητή κ. Ιωάννη Πανούση δια την εμπεριστατωμένη μελέτη του και την οικουμενικού χαρακτήρος πρότασή του, προς ωφέλεια του τόπου μας.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Θέλω να συγχαρώ τον διακεκριμένο Καθηγητή κ. Ιωάννη Πανούση, ο οποίος ανέλαβε όλη αυτή την φροντίδα της εισηγήσεως και της παρουσιάσεως της μελέτης του για την Ίδρυση Πανεπιστημίου με έδρα την Στερεά Ελλάδα, της μόνης Περιφερείας που στερείται Πανεπιστημίου.

Ως Ποιμενάρχης  της Έδρας της Περιφέρειας θέλω να σας παρακαλέσω να αφήσουμε κατά μέρος συμφέροντα προσωπικά, πολιτικά, τοπικά και να δούμε τι ωφελεί και τι χρειάζεται η Περιφέρεια μας για την ανάπτυξή της».

2_16 4_13 πανεπιστημίου

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ