Οι Διευθυντές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο

  • ΔΟΓΜΑ

Επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022, ο Διδάσκαλος-Διευθυντής της Α’/βάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, κ. Δημήτριος Ντρίμερης, και ο Φιλόλογος-Διευθυντής της Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, κ. Δημήτριος Ασβεστόπουλος, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχαν κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο Ποιμενάρχης και οι κ. Διευθυντές, σε πολύ θερμό κλίμα, αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία, στην συνεργασία Εκκλησίας και Φορέων της Εκπαίδευσης, στην «σφαιρική» μόρφωση των παιδιών και γενικότερα στην ευαίσθητη παιδική και εφηβική ηλικία των νέων μας, αλλά και στην αδυσώπητη καθημερινότητα, που καλούνται να αντιμετωπίσουν και τους αποπροσανατολίζει από το βασικό ζητούμενο της ηλικίας τους, που είναι η εκπαίδευση, η τελειοποίηση των σπουδών τους και η ευρύτερη κοινωνικοποίηση τους.

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου ευχαρίστησε τους κ. Διευθυντές για την ευγενική επίσκεψή τους, γνωρίζοντάς τους ότι θα του έδιδε μεγάλη ικανοποίηση η συνάντηση του με τους διδάσκοντες και τους διδασκομένους, είτε στον χώρο της Ιεράς Μητροπόλεως είτε στα σχολεία τους, τους ευχήθηκε δε «καλή Σαρακοστή» και φώτιση στο πολύ δύσκολο έργο τους.

TOP NEWS